Home
ORTHO-congres over ME/CVS goed gewaardeerd
11 november 2010 ‘Zelden zo’n interessant congres over ME/CVS meegemaakt als dat van Ortho op zaterdag 30 oktober in het UMC van de Rijksuniversiteit Utrecht’, begint Willem Bulter van ME/CVS-Stichting Nederland zijn verslag op de website van de stichting.

Dat Willem Bulter niet alleen staat in zijn oordeel, blijkt uit een analyse van de evaluatieformulieren die werden ingevuld door de congresbezoekers. De inhoud van het congres kreeg van hen gemiddeld het rapportcijfer 8, net als de organisatie. Ook de sprekers dr. Gert Schuitemaker, drs. Karel van Riet, drs. Annelies van Ommering, drs. Toine de Graaf, drs. Paul van Meerendonk en prof. dr. Kenny De Meirleir behaalden gemiddeld een 8. Met een 8,6 scoorde Kenny De Meirleir het hoogst.


Met dit bericht stopt voorlopig de 'geregelde nieuwsvoorziening’ over ME/CVS op deze website. Websites van de diverse organisaties en patiënteninitiatieven rond ME/CVS volgen immers actuele ontwikkelingen op de voet. Nieuws over orthomoleculaire ontwikkelingen en ME/CVS worden wel aan u doorgegeven indien u daar prijst op stelt. Zo niet, zend een mail naar office@ortho.nl om u af te melden.

Voor algemeen orthomoleculair nieuws: www.ortho.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor de periodieke elektronische ORTHOmoleculaire Nieuwsbrief (verschijnt ongeveer eens per maand).