Onze sponsoren
ELN/VCL
ELN/VCL 5 Belangrijke redenen om te kiezen voor voedingssupplementen van Vital Cell Life:
  • Vital Cell Life werkt nauw samen met het Europees Laboratorium voor NutriŽnten (ELN) in Bunnik. Hier worden voor Vital Cell Life effectiviteittesten uitgevoerd op haar produkten
  • Voedingssuplementen van Vital Cell Life hebben een (gecontroleerde) goede opname.
  • Vital Cell Life baseert zich bij ontwikkeling van haar voedingssupplementen op de meest recente wetenschappelijke gegevens.
  • Vital Cell life gebruikt geen onnodige toevoegingen en geen stoffen waarop mensen allergisch kunnen reageren.
  • Vital Cell Life heeft een breed assortiment aan producten met een wetenschappelijke onderbouwing


Sanopharm
Vitortho SanoPharm Nederland begon in 1976 in Nederland als importeur van Wobenzym en Wobe-Mugos; producten die binnen de systemische enzymtherapie een vaste plaats hebben ingenomen. Later zijn tal van homeopathische en fytotherapeutische geneesmiddelen aan het assortiment toegevoegd; homeopathische complexmiddelen van Pascoe; geÔntegreerde homeopathica van SanoProducts; fytotherapie van Klein; adjuvante therapeutische preparaten van HorFerViten Petrasch; FoodState vitaminen en mineralen van Nature's Own. Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar bij apotheken en drogisten.


Bonusan
Bonusan De natuur is rijk aan veilige, werkzame stoffen die bijdragen aan de vitaliteit van de mens. Bonusan vertaalt de laatste wetenschappelijke kennis van natuurlijke stoffen naar voedingssupplementen voor de praktijk van artsen en therapeuten. Dat deden we al in 1966 en dat doen we nog steeds. Als gedreven oer-Hollands familiebedrijf, ambitieus, continu groeiend en actief in zeven West-Europese landen. Onderzoek, productie en ontwikkeling verrichten we in eigen beheer om zo de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen. Via ons unieke informatie- en opleidingstraject delen wij onze laatste inzichten graag met u. Zodat ook u uw cliŽnten op natuurlijke wijze kunt begeleiden op de weg naar gezondheid.


Health Benefits 08
HB08 Health Benefits 08 richt zich op de marketing & sales van (voedings)supplementen, homeopathie en fytotherapie binnen de prescriptie- en de zelfzorgmarkt. De mensen binnen HB08; Hugo Plug, Henk van Heel, Jan Marckelbach, Hans van Helvert en Ans van Tiel zijn al vele jaren werkzaam in deze branche. Voor een vertrouwd advies over Lamberts, Reckeweg, Colibiogen en de GO producten kunt u dan ook zeker bij ons terecht.
Lamberts is nu de marktleider in de U.K. van voedingssupplementen in de voorschrijfmarkt. Lamberts is toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, Multivitaminen, oliŽn en kruiden. Voorschrijvers kiezen Lamberts voor hun cliŽnten omdat we een professioneel assortiment van hypoallergene-, hoog? geconcentreerde supplementen aanbieden die gegarandeerd zijn van de hoogste kwaliteit.


Orthica
Orthica Kies voor Orthica kwaliteit: Al meer dan vijfentwintig jaar richt Orthica zich op het bouwen aan het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen, met de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Orthica supplementen bevatten gerichte combinaties van actieve, zuivere ingrediŽnten in krachtige doseringen met heldere gebruiksadviezen. Orthica producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, de HACCP certificering voor het gehele bedrijfsproces is hiervan het bewijs. Met voedingssupplementen van Orthica weet u dat u kiest voor kwaliteit, Orthica kwaliteit.


Plantina
Plantina Plantina is het merk van orthomoleculaire voedingssupplementen. Zoals de klassieke Plantina Multi en Multi Junior, Trimare visoliecapsules en Yolac probiotica (Yolac). Nieuw in het assortiment zijn o.a. Plantina Astaxanthin-eco (natuurlijke algen-oxidant) en Plantina HydroHyal (voor bindweefsel en de huid). Betrouwbaarheid en kwaliteit van de grondstoffen, en informatie zijn de ingrediŽnten waarmee Plantina zich onderscheidt. Speciaal voor professionals is er de site www.plantinaprofessional.nl. Hier vindt u per product aanvullende technische informatie, research, toepassingen en sterke punten.


Solgar
Solgar Solgar Vitamins is de Nederlandse vestiging van de Amerikaanse Solgar Vitamin & Herb company. Al sinds de oprichting in 1947 is Solgar gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.


TS Products
Plantina TS Products biedt een scala aan voedingssupplementen en kruidenpreparaten:
  • Bach Bloesem Remedies - de originele Bach bloesems die positief werken op de gemoedstoestand.
  • Best Choice - een complete lijn voedingssupplementen.
  • Schüßler celzouten - minerale zouten.
  • Green Magma - biologisch geteelde jonge, groene gerstebladeren. Bevat alle belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en spoorelementen. Staat voor energie, bevordering van spijsvertering en heeft een mild reinigende invloed.
  • Membrasin - voedingssupplement op basis van duindoornbesolie.
TS Products verzorgt ook opleidingen, cursussen en seminars. Kijk voor meer informatie op www.tsproducts.nl.


Vitortho
Vitortho VitOrtho is importeur en distributeur van voedingssupplementen van het merk NOW. Daarnaast voeren zij een groot aantal producten onder eigen VitOrtho label. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en voorzien in de behoefte van een goede orthomoleculaire suppletie. Naast voedingssupplementen zijn zij actief in het geven van kleinschalige workshops over zeer uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met de natuurgeneeskunde in de breedste zin van het woord.

Wat u kunt verwachten:
De hoogste kwaliteit
Een lage prijs
Een uitgebreid assortiment
Een uitstekende service
Een uitstekende verkrijgbaarheid